Avisos

Notícies: Reunió 07 del Comitè editorial

 
Una propera reunió de la revista "Filosofia, ara!" (http://filoara.cat) està prevista pel dissabte 30 de juny al matí. Per a més informació, fer suggeriments, etc., podeu escriure'ns a: revista@filoara.cat  
Publicat: 2018-06-17 Més...
 

Notícies: Protecció de dades

 
El 25 de maig entra en vigor la  nova normativa de protecció de dades europea, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD), i per aquest motiu estem actualitzant la nostra política de privacitat.
Si no ens dieu el contrari, seguirem utilitzant l'adreça de correu electrònic dels subcriptors (lectors, revisors i autors) per a informar-vos sobre la revista "Filosofia, ara!", i ho farem seguint estrictament els requeriments de la normativa europea.
Les dades que tenim de vosaltres no es cediran en cap cas a tercers.
Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent.
Per exercir aquests drets ens podeu escriure a revista@filoara.cat
 
Publicat: 2018-05-24 Més...
 

Notícies: Garantir l'anonimat en la revisió d'articles

 
Aspectes a tenir en compte per a facilitar una revisió no nominal.  
Publicat: 2018-05-13 Més...
 

"Call for papers": Crida per a l'enviament d'articles per al proper número 1 del vol. 4 (1r semestre de 2018)

 

Monogràfic: "Què he de fer? (Hume, Kant, Mill, i altres)".

La data límit d'enviament dels textos és el 15 de maig de 2018. Publicació prevista juny 2018.

La revista ha passat a ser bianual. A més del  monogràfic té altres seccions possibles (articles, recursos i didàctica, el balcó de l'estudiant - pels més joves -, documentació, ressenyes de llibres, etc.)

Tots els textos han de ser enviats a la revista (prèviament cal registrar-se com autor/a) i han de cenyir-se a les normes de  publicació que trobareu al menú superior de la revista.
La publicació d'articles funciona a partir d’una doble avaluació. Els comentaris dels avaluadors s’enviaran als autors dels manuscrits.

Teniu preguntes?: revista@filoara.cat

 
Publicat: 2018-02-12 Més...
 

Notícies: Propera reunió del comitè de redacció i de col·laboradors de la revista “Filosofia, ara!”

 

La 6a reunió presencial dels col·laboradors de la revista "Filosofia, ara!" es farà a Girona el dissabte  10 de febrer, al matí. Es pot rebre més informació escrivint-nos a revista@filoara.cat . Els suggeriments i propostes per millorar-la, i també per augmentar-ne la disseminació, són benvinguts És possible que la reunió es pugui seguir  també virtualment amb Goggle HangOuts. Pregunteu-nos.,. si és el cas.

 
 
Publicat: 2018-02-08 Més...
 
1 - 5 de 5 elements