Filosofia, ara! Revista per a pensar

"Filosofia, ara!" és una revista de divulgació filosòfica en català. Identificada amb l'ISSN 2462-3865, és present a força xarxes de referència (Dialnet, etc.). L'edita l' "Associació Filosofia, ara" (num. 62188).

A qui va dirigida?
A qualsevol persona interessada en la Cultura: estudiants de batxillerat, estudiants universitaris i postuniversitaris, docents, intel·lectuals, creatius i tothom qui valori la filosofia en general.

La revista és recent (2015) i preguem disculpeu eventuals errors de maquetació. Recomanem que - per a enviar-nos articles, notícies, informacions o recursos - us enregistreu prèviament (és gratuït i hi ha diferents opcions). Contacte: amb el formulari o escrivint-nos a info@filoara.cat


"Filosofia, ara!" is a philosophy magazine in Catalan (and also open to English, Spanish and other languages) that aims to appeal to the wider public. It is identified with ISSN 2462-3865 and is present in many reference networks.

Who is it for? It is aimed at any person interested in Philosophy: high school and university students and teachers, intellectuals, creators and opinion makers... Contact us at info@filoara.cat

Avisos

 

Notícies: Protecció de dades

 
El 25 de maig entra en vigor la  nova normativa de protecció de dades europea, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD), i per aquest motiu estem actualitzant la nostra política de privacitat.
Si no ens dieu el contrari, seguirem utilitzant l'adreça de correu electrònic dels subcriptors (lectors, revisors i autors) per a informar-vos sobre la revista "Filosofia, ara!", i ho farem seguint estrictament els requeriments de la normativa europea.
Les dades que tenim de vosaltres no es cediran en cap cas a tercers.
Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent.
Per exercir aquests drets ens podeu escriure a revista@filoara.cat
 
Publicat: 2018-05-24 Més...
 
Més avisos...

Vol. 3, No 3 (2017): Monografic: "Filosofia del llenguatge: Això no és una revista".

Número complet

Visualitza o descarrega el número complet PDF

Taula de continguts

Editorial

Editorial
 
PDF
4

Monografic: "Filosofia del llenguatge: Això no és una revista".

Antoni Defez Martín
PDF
5-7
Rubén Rubio Barrera
PDF
8-9
Manuel Villar Pujol
PDF
10-12

Articles

Arantxa Berganzo i Ràfols
PDF
13-15
Ignasi Llobera
PDF
16-18
Adrià Harillo Pla
PDF
19-20
Òscar Llorens i Garcia
PDF
21-22

El balcó de l'estudiant

Laura Vila i Planas
PDF
23
Alfonso Sánchez Cabrero
PDF
24
Pau Vilella
PDF
25

Contraportada

Jaume Romero Ruiz
PDF
26